Füüsikas oli parim Koidula-kool

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abituriendid pääsevad täna Tartus kõrgkoolides laboritesse, mis on tavapäraselt avalikkusele suletud.
Abituriendid pääsevad täna Tartus kõrgkoolides laboritesse, mis on tavapäraselt avalikkusele suletud. Foto: Andres Teiss/ Postimees.

Laupäeval toimus Pärnu Koidula gümnaasiumis üleriigiline koolinoorte 56. füüsikaolümpiaadi piirkonnavoor. Pärnust osales 28 põhikooli- ja 24 gümnaasiumiõpilast.


8. klasside õpilastest saavutas esikoha Taisi Telve Koidula gümnaasiumist, teise koha sai Joosep Sarapuu Kuninga tänava põhikoolist. Kolmandat kohta jagasid Kristo Mendi Koidula gümnaasiumist ja Georg Tulver Sütevaka humanitaargümnaasiumist.



Taisi Telve ja Kristo Mendi õpetaja on Elmu Mägi, Joosep Sarapuud õpetab Elsa Fedšenko ja Georg Tulverit Raido Koppel.



9. klasside õpilaste esikoht läks Karl Koppelile, teise koha sai Karl Väärtmaa ja kolmanda koha Aivar Lobjakas. Karl Koppel ja Karl Väärtmaa õpivad Koidula gümnaasiumis ning nende õpetaja on Elmu Mägi. Aivar Lobjakas õpib Hansagümnaasiumis ja tema õpetaja on Meeri Rebane.



10. klasside õpilastest võitis Eero Vaher, teise koha sai Erik Soekov ning kolmanda koha Sander Lootus. 11. klasside arvestuses jagasid esikohta Gerli Viikmaa ja Ats Kurvet, kolmanda koha saavutas Rauno Siinmaa.



12. klasside õpilastest võidutses Mikk Andreson, teiseks jäi Andres Kaldvee, kolmandaks Ats Haas. Kõik õpivad Koidula gümnaasiumis, nende õpetaja on Elmu Mägi. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles