Maxima: Kõikidele töötajatele tehakse iga päev kiirtest ja pood on käidud desovahendiga üle

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Kõik Maxima töötajad kasutavad kaitse- ja desovahendeid ja maski kanda on üldkohustuslik. Maski palutakse kanda klientidelgi.
Kõik Maxima töötajad kasutavad kaitse- ja desovahendeid ja maski kanda on üldkohustuslik. Maski palutakse kanda klientidelgi. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärast Pärnu Maximas tekkinud koroonaviiruse kollet, kui kaupluse töötajate seas tuvastati 15 nakatunut, on ettevõtte teatel poes tehtud ulatuslik desinfitseerimine ning nakatunud töötajad suunatud koju eneseeraldusse.

Maxima pressiesindaja Maxim Tuule sõnutsi on testitud kaupluse kõik ülejäänud töötajadki.

Pärnu Postimehele saadetud vihje kohaselt töötavad kaupluses jätkuvalt edasi nakatunutega koos olnud lähikontaktsed. Pressiesindaja kinnitas seda, kuid täpsustas, et tööle on lubatud siiski vaid need, kes on ametlikult testitud ja kelle test on osutunud negatiivseks.

„Turvalisuse tagamiseks teeme iga vahetuse alguses jätkuvalt kõikidele töötajatele laustestimise kiirtestidega,” lisas Tuul. „See on tõhusam kui ühekordne laustestimine ja tagab selle, et iga päev on tööl terved töötajad.”

Kõik Maxima töötajad kasutavad Tuule kinnitusel kaitse- ja desovahendeid ja maski kanda on üldkohustuslik. Kaupluse kõiki pindu, korve ja kärusid puhastatakse jätkuvalt iga päev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles