Maaõpilased võistlesid muusikas

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu maakonna muusikaolümpiaadil selgusid parimad, Pärnumaad lähevad üleriigilisele olümpiaadile esindama 6.-7. klassi üldvõitja Andrea Tapp ja gümnaasiumi üldvõitja Anett-Hildegard Laarmann.

6. klasside esikoha võitja Andrea Tapp õpib Paikuse põhikoolis (õpetaja Maire Krinal), teise koha sai Elina Jürisaar Pärnjõe põhikoolist (Kalli Rõõmusaare) ja kolmanda Peeter Hansen Sauga põhikoolist (Tiina Männik).

7. klasside paremusjärjestuses oli esimene Liina Liivak Pärnjõe koolist (Kalli Rõõmusaare) teine Harlis All Tootsi põhikoolist (Kalli Rõõmusaare) ja kolmas Lily Hansen Vändra gümnaasiumist (Liivi Lumijõe).

Žürii andis välja mitu eripreemiat. Parimaks lauluesitajaks tunnistati Peeter Hansen, parima omaloominguga astus üles Liina Liivak, parima essee/kontserdiarvustuse kirjutas Peeter Hansen ja parima muusikalis-teoreetilise töö tegi Andrea Tapp.

Gümnaasiumiosa parim oli Anett-Hildegard Laarmann, teiseks tuli Sanna Simson ja kolmandaks Annabel Berg, kõiki kolme õpetab Kilingi-Nõmme gümnaasiumis Esta Kivisild.

Gümnaasiumiosa parim lauluesitaja ja parima muusikalis-teoreetilise töö esitaja oli Anett-Hildegard Laarmann, parima omaloomingu ja parima essee/kontserdiarvustuse preemia sai Annabel Berg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles