Pärnumaale lisandus neli nakatunut, Pärnu linna mitte ühtegi

Copy
Pärnu linna viimase ööpäeva jooksul nakatunuid ei lisandunud.
Pärnu linna viimase ööpäeva jooksul nakatunuid ei lisandunud. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu maakonda tuli viimase ööpäeva jooksul juurde neli uut nakatunut, neist kaks Lääneranna valda ning Häädemeeste ja Tori valda kumbagi üks. Pärnu linna viimase ööpäeva jooksul nakatunuid ei lisandunud.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 3841 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid oli 53 ehk 1,4% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 27 inimesel. Ida-Virumaale lisandus kuus, Raplamaale viis, Võrumaale kolm, Tartumaale kaks nakatunut, Läänemaale, Saaremaale ja Viljandimaale üks nakatunu. Teistesse maakondadesse uusi nakkusjuhte ei juurde ei tulnud. Kolmel juhul rahvastikuregistri järgne elukoht puudus.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 78,78 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 2 protsenti.

Ööpäeva jooksul avati haiglates kuus uut COVID-19 haigusjuhtumit, haiglaravi vajab 56 patsienti. Haiglaravil patsientide keskmine vanus on 68 aastat, üle 60-aastasi on nende seas 40 (71,4 protsenti). Ööpäeva jooksul uusi surmajuhtumeid ei lisandunud.

Ööpäeva jooksul manustati 11 888 vaktsiinidoosi, kaitsesüste on tehtud kokku 520 015 inimesele, neist 337 150 vaktsineerimiskuur on lõpetatud. Üle 70-aastaste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 66,8 protsenti. 70+ vanusegrupist on üle 60 protsendi vaktsineeritud kõigis maakondades, välja arvatud Ida-Virumaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles