Rannapargis tuleb multikultuurne piknik

Johanna Roos
, Ajakirjanik
Copy
Pärnu rahvusvaheline maja (The International House of Pärnu) korraldab Rannapargis rahvusvahelise pikniku.
Pärnu rahvusvaheline maja (The International House of Pärnu) korraldab Rannapargis rahvusvahelise pikniku. Foto: Shutterstock

Suvepealinnas, kesk Rannapargi põlispuid ja merehõngu, korraldab Pärnu rahvusvaheline maja (The International House of Pärnu) pühapäeval rahvusvahelise pikniku. Vabaõhueinele oodatakse Pärnus elavaid välismaalasi, kohalikke peresid, kasse-koeregi. Plaanis on tore koosviibimine muusika ja mängudega.

“Meile teadaolevalt toimub selline piknik Pärnus esimest korda,” märkis üks ettevõtmise korraldajatest, lõuna-aafriklane Modiehi Reinhold. “Oleme mõistnud, et Pärnus elab üha rohkem sisserännanuid, ja tahame anda neile kõigile võimaluse suhelda ja veenduda, et keegi ei pea siin üksi suvitama.”

Korraldajate hinnangul on kogukond võõras riigis mugavalt elama asumiseks hädavajalik. Sestap tahavad nad kohalikud ja siiakolinud kokku viia, et üksteisele midagi õpetada, teineteist tundma õppida.

Piknikul leidub tegevust kõigile, tehakse mänge nii täiskasvanutele kui lastele, oodatud on lemmikloomadki.

“Plaanime tulevikus teha rohkem üritusi, et luua inimestele sõprade või, kes teab, ehk isegi kavaleride leidmiseks ruumi,” avaldas Reinhold.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles