Kas sõidusuundade vahel on barjääri vaja? (1)

Lauri Mutso
, Ajakirjanik
Copy
Barjääriga eraldatud ja avarii tõttu blokeeritud 2+1-maanteel Nurmel ei saanud sõidukid poolteist tundi ei edasi ega tagasi sõita.
Barjääriga eraldatud ja avarii tõttu blokeeritud 2+1-maanteel Nurmel ei saanud sõidukid poolteist tundi ei edasi ega tagasi sõita. Foto: Eno-Gerrit Link

Reedel kella 18.30 paiku põrkas Tallinna–Pärnu maanteel Nurme kandis kolm sõiduautot kokku. Politsei esialgsetel andmetel võtsid rivis liikunud autod pidurdades hoo maha, ent rivi lõpus sõitnud BMW juht ei märganud seda ja sõitis tagant otsa Peugeot’le, mis kokkupõrke tulemusel riivas veel Audit. Õnnetuses ei saanud keegi viga, kuid sõidukid jäid tee peale seisma.

Kuna tegemist on 2+1-teega, kus suunad on teineteisest eraldatud barjääriga ja õnnetus juhtus üherealisel poolel, blokeerisid avariis osalenud sõidukid kogu liikluse Pärnu suunal. Ükski masin ei pääsenud avariipaigast mööda ja sel ajal sõitis neid Pärnu poole palju. Nii tekkis poolteiseks tunniks liiklusseisak. Ummik venis kilomeetreid pikaks.

Pärnu politseijaoskonna välijuhi Rein Jõgeva sõnul asusid patrullid liiklust Nurme–Papsaare tee kaudu ümber suunama ja õnnetuses osalenud sõidukeid teisaldama.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles