Vapimärgi pälvib neli tegusat Pärnumaa inimest

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa vapimärk.
Pärnumaa vapimärk. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu maavanem Andres Metsoja otsustas Pärnumaa vapimärgi nõukogu ettepanekul anda 2012. aastal Pärnumaa kõrgeima autasu neljale pärnumaalasele.

Pärnumaa vapimärgiga tunnustatakse Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi direktorit Andres Laanemetsa, Eesti Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutuse juhatajat Aet Maateed, SA Pärnu Haigla juhatuse esimeest Urmas Sulet ja Varbla vallavalitsuse sotsiaalnõunikku Maie Ausmeelt, teatas Pärnu maavalitsuse maasekretär Rita Kosenkranius.

Pärnumaa vapimärk omistatakse inimesele, kes oma silmapaistva töö ja tegevusega on oluliselt kaasa aidanud Pärnumaa arengule, sealhulgas väljapaistvate saavutuste eest spordis ja kultuuris.

Alates 1993. aastast on Pärnumaa vapimärk antud 82 inimesele.

Pärnumaa vapimärgid annab maavanem Andres Metsoja üle Eesti Vabariigi 94. aastapäevale pühendatud pidulikul kontserdil-aktusel 23. veebruaril Pärnu kontserdimajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles