Balti riikide peaministrid kohtuvad Pärnus

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balti riikide peaministrite kohtumistel Pärnus räägitakse majanduskoostööst ja Euroopa ning Venemaa suhetest. Pildil paremalt Eesti peaminister Andrus Ansip ja Leedu peaminister Gediminas Kirkilas.
Balti riikide peaministrite kohtumistel Pärnus räägitakse majanduskoostööst ja Euroopa ning Venemaa suhetest. Pildil paremalt Eesti peaminister Andrus Ansip ja Leedu peaminister Gediminas Kirkilas. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Esmaspäeval annab Eesti peaminister Andrus Ansip Pärnus Ammende villas õhtusöögi Leedu peaministri Andrius Kubiliuse ja Läti peaministri Ivars Godmanise auks.


Tegemist on Leedu uue peaministri Kubiliuse esimese Eesti-visiidi algusega. Visiidi käigus kohtub Leedu valitsusjuht teisipäeval nii oma Eesti kolleegi, president Toomas Hendrik Ilvese, riigikogu esimehe Ene Ergma kui majandusminister Juhan Partsiga.



Kohtumistel tuleb kõne alla Eesti ja Leedu majanduskoostöö, majandus- ja finantsolukord Balti regioonis ning maailmas laiemalt. Arutusele tulevad Euroopa ja Venemaa suhted ning julgeolekupoliitika küsimused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles