Audrulasi nörritab uue linnavõimu otsus

Silvia Paluoja
, vabakutseline ajakirjanik
Copy
1. novembril koguneti Audru kalmistul ­vabadussõja ausamba juurde, et avaldada toetust osavallakeskuse senisele juhata­jale Priit Annu­sele.
1. novembril koguneti Audru kalmistul ­vabadussõja ausamba juurde, et avaldada toetust osavallakeskuse senisele juhata­jale Priit Annu­sele. Foto: Urmas Luik

Audru muuseumi sõprade seltsi MTÜ Ajaratas algatusel kogunes esmas­päeva pärastlõunal kohalikule kalmistule vabadussõja ausamba juurde kenake hulk neid, kes pole rahul Pärnu kolmikliidu sõlmitud lepingu selle osaga, mis käsitleb osavaldu ja nende juhtimist. Enne väljapeetud ja pühakute- ning hingede­päeva keskmesse tõstnud jutte laulis Maret Palusalu muusikute Ado Kirsi ja Otto-Georg Kirsi saatel.

Hingedeajast ja -päevast kõneles Audru muuseumi kauaaegne juhataja, kultuuriloolane Helgi Roots, kes ­Ajaratta liikmena viis jutu sellele, mis kriibib audrulaste endi hinge ehk siis Pärnu linna valitsusleping, mille järgi läheb Audru osavalla juhtimine Keskerakonnale ning Isamaasse kuuluv ­senine osavalla keskuse juhataja Priit Annus peab tooli vabaks tegema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles