Paikuse lõvid aitavad uurida lasteaiamudilaste silmi

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Paikuse Lions-klubi käis üleilmse lahkuse päeva puhul külas Pärnu Mai lasteaial. Pildil LC Paikuse president Guido Ratnik ja lasteaia direktor Kersti Nõupuu kingitust üle andmas ja vastu võtmas.
Paikuse Lions-klubi käis üleilmse lahkuse päeva puhul külas Pärnu Mai lasteaial. Pildil LC Paikuse president Guido Ratnik ja lasteaia direktor Kersti Nõupuu kingitust üle andmas ja vastu võtmas. Foto: Erakogu

Paikuse Lions-klubi käis üleilmse lahkuse päeva eelõhtul külas ­Pärnu Mai lasteaial ja andis üle heategevusliku kingituse, millega lasteaed sai oma hoolealustele soetada 1000 euro väärtuses arendavaid mänguasju, aga ka kohapeal toimetavale silmatohtrile väga vajaliku abivahendi – oftalmoskoobi, et laste silmi uurida.

Ning kuna jõuludki enam kaugel pole, oli lõvidel kaasas laste rõõmuks üks üsna priske kommikott. Toredal kohtumisel rõõmustasid lapsed külalisi temaatiliste laulude ja tantsuga.

LC Paikuse president (2021–2022) Guido Ratnik lausus, et raha selle heateo tarvis kogusid klubilased suvel Rääma rahva oma päeva raames kodukohvikute päeval, kui ühe lõvipere kodus Madara tänaval pandi püsti heategevuslik kohvik ­Lõvipesa eesmärgiga nimetatud summa kokku saada. Ja plaan õnnestuski. Lõvipesas kogusid LC Paikuse liikmed ja nende leedid­ raha heategevuseks juba kolmandat suve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles