Kaupo Meiel kandideerib parima arvamusloo auhinnale

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimehe arvamustoimetaja Kaupo Meiel.
Pärnu Postimehe arvamustoimetaja Kaupo Meiel. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Pärnu Postimehe arvamustoimetaja Kaupo Meiel kandideerib nelja autori seas maakonnalehtedes eelmisel aastal ilmunud parima arvamusloo auhinnale.
 

Eesti ajalehtede liidu (EALL) žürii valis 2011. aastal maakonnalehtedes ilmunud parima arvamusloo auhinna nominendiks Meieli 25. jaanuaril ilmunud kirjutise „Pärnu leib ja mage nõukaihalus“.

Arvamuse kategooria nominendid on veel Erik Kalda Põhjarannikus 23. juulil ilmunud looga „Politseitöö ja selle imiteerimine“, Gert Kiiler 24. augusti Sakalas ilmunud arvamusega „Kuidas päästa vaimset „teist Eestit“ ja Hans Väre 6. augustil Sakalas ilmunud looga „Tuleviku teine Eesti – lollidemaa“.

EALLi žürii valis välja ka parima 2011. aastal maakonnalehes ilmunud uudise ja olemusloo auhinna nominendid.

Iga žanrikategooria parim maakonnalehe kirjutis saab 320 euro suuruse preemia ja diplomi.

Žüriisse kuulusid EALLi tegevjuht Mart Raudsaar (žürii esimees), Põhjaranniku peatoimetaja Erik Gamzejev, Nädalise peatoimetaja Tõnis Tõnisson, Ühinenud Ajalehtede kirjastuse peatoimetaja ja Pressinõukogu esimees Eve Rohtla ning Postimehe vastutav peatoimetaja Anvar Samost.

Võitjad saavad teatavaks 2. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles