Lahkuv vallavanem jagas usinalt preemiaid (1)

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Lahkuv vallajuht ­Ingvar Saare ­(vasakul) pidanuks uue vallavanema Egon Vohu arvates ­palgatõusud uue võimuga läbi arutama.
Lahkuv vallajuht ­Ingvar Saare ­(vasakul) pidanuks uue vallavanema Egon Vohu arvates ­palgatõusud uue võimuga läbi arutama. Foto: Urmas Luik

Kuigi Kihnus valiti uus vallavanem Egon ­Vohu kaks nädalat tagasi, on ametlikult veel vallavanem Ingvar Saare. Oma viimastel ametinädalatel on Saare lahkuva juhina jaganud nii preemiaid kui tõstnud palku. Tulevane vallavanem suhtub asjasse kriitiliselt.

Detsembris määras Saare Kihnu ­vallavalitsuse assistendile Maarja Karjamile 500 eurot preemiat. Otsust põhjendab ta tulemusliku töö ja initsiatiivi näitamise eest tööülesannete täitmisel. “Maarja Karjam on panustanud paljude ürituste ja ettevõtmiste õnnestumisse, tehes rohkem, kui näeb ette tema ametijuhend. Tema tegevus loob õhustiku, mis soosib uusi mõttearendusi, muudab töökeskkonna hubasemaks ja annab päevatööle värvi. Ta suudab filtreerida olulise info ebaolulisest ning juhtkonna töö on sellevõrra produktiivsem,” on kirjutatud otsuses.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles