Maakonna suurim tööandja tänas pikaaegseid töötajaid

Merle Rallmann
, veebilehe toimetaja
Copy
Tänuüritusel kõlas Tšellopoiste esituses muusikat romantilistest ballaadidest aegumatu rokiklassikani.
Tänuüritusel kõlas Tšellopoiste esituses muusikat romantilistest ballaadidest aegumatu rokiklassikani. Foto: Margit Suhhostavets

Pärnu haigla hea tava kohaselt on oma pikaaegseid kolleege ikka aastalõpuüritusel tunnustatud. Kahel viimasel aastal on see aga keerulise olukorra tõttu ära jäänud. Kuna segased ajad jätkuvad, ei saanud väärt kolleegide tunnustamist enam edasi lükata ja sel nädalal toimuski õdus tänuvastuvõtt väikeses seltskonnas. Sündmuse meeleolu eest hoolitsesid noored muusikud duost Tšellopoisid.

Siinses haiglas on pea 1500 töötajat, kellest neljal täitus 2020. aastal 40. tööaasta ja kaheksa pidas oma 30 aasta tööjuubelit.

Mullu aga tähistas neli inimest 50 aasta tööjuubelit, kaheksal töötajal kukkus 40. verstapost ja 30 aastat sai haiglasse tööle asumisest suisa 15 inimesel.

Erakordselt staažikatele töötajatele anti tänuüritusel üle 925karaadisest hõbedast liblikakujulised rinnamärgid. Kõigile koosviibijatele oli kaetud kohvilaud suupistete ja ligemale neljakilose tordiga. Meeleolu eest hoolitsevad tšellistid esitasid ajatut ja hingepuudutavat muusikat.

Ainulaadsed hõbedast rinnamärgid valmisid pealinna kullassepatöökojas.
Ainulaadsed hõbedast rinnamärgid valmisid pealinna kullassepatöökojas. Foto: Margit Suhhostavets

Pärnu haigla juhi Urmas Sule sõnutsi näitab sedavõrd pikk tööstaaž ühe tööandja juures nii organisatsiooni tugevust kui järjepidevust. "Inimesed tahavad Pärnu haiglas töötada. Suur tänu selle eest kõigile meie töötajatele, kellega koos on viimased aastad meid tugevalt proovile pannud!" kiitis Sule. Haigla juhtkond on oma vapralt vastu pidanud raudvara üle uhke. "Soovime neile pikka iga ning ikka raudset tervist!"

Suhhostavets avaldas lootust, et ärevad ajad mööduvad peagi ja aasta lõpus saab tunnustusi jagada taas jõulupeol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles