Lasteaialaste vanemail tuleks Arnos andmed üle vaadata

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu lasteaedades käivate laste eest esitatavad arved jõuavad lähitulevikus Arno infosüsteemi.
Pärnu lasteaedades käivate laste eest esitatavad arved jõuavad lähitulevikus Arno infosüsteemi. Foto: Mailiis Ollino

Veebruarist hakkab Pärnu linnavalitsus lasteaiaarveid edastama  Arno infosüsteemi kaudu. Lasteaias käivate mudilaste vanemad leiavad edaspidi kohatasu ja söögiraha arve e-posti aadressilt, mis on süsteemis lasteaiaarve saajaks märgitud.

Oma meiliaadressi sisestavad vanemad Arnosse, kui esitades Pärnu linnale lasteaiakoha taotluse. Seni aga ei pruukinud süsteemis kontaktide all märgitud meiliaadress olla see, kuhu vanem tahtis lasteaiaarvet saada. Vanematel tuleb Arnos oma e-posti aadress üle vaadata ja vajadusel muuta.

Seda saab keskkonnas teha, valides menüüst “Minu lapsed”, lapse juures tuleks valida nupp “Lapse info” ja kontrollida lehe allosas “Maksjate andmete” all arve saaja e-posti aadress üle.

Andmed on vaja üle vaadata neilgi, kel süsteemis märgitud meiliaadress on juba sama, kuhu tuleb lasteaiaarve, kuna süsteem ei lase aadresse automaatselt uuendatud Arno moodulisse üle kanda.

Vanematele, kel arve tuleb otse internetipanka, ei muutu midagi.

Uuele moodulile ülemineku tõttu võib veebruaris esineda Arnos tõrkeid. Sellisel juhul tuleb mõne aja pärast uuesti süsteemi siseneda, et oma toiming lõpuni viia.

“Pingutame selle nimel, et tõrkeid oleks minimaalselt ja üleminek uuele moodulile oleks kasutajatele võimalikult sujuv. Korduvate tõrgete korral palume neist anda teada oma lasteaia direktorile,” selgitas Pärnu linnavalitsuse kommunikatsioonispetsialist Anu Villmann. Lisades, et uuenduste tõttu võivad arved veebruaris laekuda tavapärasest hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles