Kolm Pärnu tänavalõiku muutub ühesuunaliseks

Pärnu Postimees
Copy
Teeäärsete lumevallide tõttu on kitsastel kõrvaltänavatel liiklemine raskendatud.
Teeäärsete lumevallide tõttu on kitsastel kõrvaltänavatel liiklemine raskendatud. Foto: Urmas Luik

Järgmisest nädalast hakatakse Pärnus osa Karusselli, Aisa ja Suur-Posti tänava lõike ühesuunaliseks muutma.

“Mitu Karusselli ja Aisa tänava elanikku on soovinud nende tänavalõikude ühesuunaliseks muutmist. Praegune lumerohkus on seda soovi võimendanud,” ütles Pärnu linnavalitsuse liiklusspetsialist Toomas Tammela.

Tänavalõikude ühesuunaliseks muutmist alustatakse Karusselli tänavalt, kus edaspidi saab Aia tänavalt Tammsaare puiestee suunas sõita üksnes Aia tänava poolt. Tammsaare puiestee ja Karusselli tänava nurgale ning Aia tänava ja Tammsaare puiestee vaheliste tänavate ristmikele paigaldatakse liiklusmärgid, mis näitavad, et Karusselli tänava Aia tänava ja Tammsaare puiestee vahelisel lõigul tohib sõita üksnes Tammsaare puiestee ehk Strandi poole.

Muutused Aisa ja Karusselli tänaval.
Muutused Aisa ja Karusselli tänaval. Foto: Erakogu

Aisa tänava Karjamaa–Aia lõigul võib tulevikus sõita ainult Aia tänava poole. Karjamaa tänav asub Tammsaare puiesteest paarkümmend meetrit edasi kesklinna suunas, kahesuunaliseks jääb Tammsaare puiestee ja Karjamaa tänava vaheline kolmnurk.

Suur-Posti tänaval muudetakse ühesuunaliseks üksnes Suur-Posti tänava Kooli tänava ja Riia maantee vaheline lõik. Sõita saab Kooli tänavalt Riia maantee poole, Riia maanteelt Suur-Postisse enam keerata ei tohi.

Muutused Suur-Posti tänaval.
Muutused Suur-Posti tänaval. Foto: Erakogu

Varem, kui linnavalitsus Karusselli ja Aisa tänava ühesuunaliseks muutis, sõitis osa autojuhte paar nädalat mälu järgi ega märganud liikluskorralduse muutust. Seetõttu soovitab linnavalitsus nendel tänavalõikudel lähinädalatel sõites ettevaatlik olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles