Pärnus otsitakse 34aastast Dmitrijst

Lauri Mutso
, Ajakirjanik
Copy
Dmitrijs on kaks meetrit pikk, kõhna kehaehituse, roheliste silmade ja tumepruunide juustega.
Dmitrijs on kaks meetrit pikk, kõhna kehaehituse, roheliste silmade ja tumepruunide juustega. Foto: Erakogu

Sihtasutus Kadunud ja politsei paluvad inimeste abi, leidmaks neljapäeval, 3. märtsil kaduma jäänud 34aastane Dmitrijs, kes lahkus varahommikul kodunt ega ole sinna tagasi tulnud.

SA Kadunud teatel võis Dmitrijse elu ohtu sattuda.

Dmitrijs lahkus 3. märtsil arvatavalt kell 5.30 jalgsi oma kodust Pärnu kesklinnas Karja–Vanapargi–Riia mnt–Tammsaare pst piirkonnas ega tulnud koju tagasi. Tema kadumise avastasid lähedased kell 15.50 ja teatasid sellest kohe politseile. Telefoni jättis ta koju. SA Kadunud teatel ei ole Dmitrijs varem kadunud olnud. Viimasel ajal on tal olnud sügav depressioon, mistõttu lähedastel on tekkinud suur mure mehe elu ja tervise pärast. Lätis sündinud Dmitrijs on elanud Pärnus veidi üle kahe aasta ja ta räägib läti, vene ja inglise keelt.

Dmitrijs võib viibida Pärnu kesklinnas Karja–Vanapargi–Riia mnt–Tammsaare pst piirkonnas.
Dmitrijs võib viibida Pärnu kesklinnas Karja–Vanapargi–Riia mnt–Tammsaare pst piirkonnas. Foto: Sa Kadunud/Maa-amet

Dmitrijs on kaks meetrit pikk, kõhna kehaehituse ja tumepruunide juustega. Silmad on tal rohelised. 

Dmitrijs kannab erkpunast pikemat sulejopet, mille kapuutsil on hele karvane äär. Jalas olid tal sinised teksapüksid ja mustad talvesaapad.

SA Kadunud palub kõigil, kes on fotol olevat ja eelkirjeldatud meest alates neljapäeva kella 5.30st näinud Pärnu kesklinnas või mõnes muus linnaosas või ühissõidukis või teavad kohta, kus ta on viibinud või viibib praegu, viivitamata teatada SA Kadunud infotelefonil 661 6776 või politseile numbril 112.

SA Kadunud tagab info andja anonüümsuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles