Pärnumaa „Nuputa“ oli osavõtjaterohke

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Matemaatikaviktoriini „Nuputa” eelvoorus Pärnumaal osales ühtekokku 32 võistkonda.

5.-6. klassidest osales 18 võistkonda ja parimaks tõusis Kilingi-Nõmme gümnaasiumi tiim koosseisus Epp Loviisa Pärtel, Sander Saarpere, Hanna-Kerstina Kartau ja Romet Leets, neid õpetavad Moonika Ringas ja Helle Õige.

Teine koht kuulus Vändra gümnaasiumi võistkonnale, kuhu kuulusid Madis Steinberg, Frederik Küüts, Jan Erik Enok ja Marti Orav, kelle õpetajad on Piret Hirv ja Kaili Salumäe.

Kolmanda koha said Liis Ojala, Marten Vainult, Helen Pill ja Martin Nõmm Jõõpre põhikoolist, õpetajate Merle Pedosoni ja Vaike Ruumeti juhendamisel.

7. klassidest lõi kaasa 14 võistkonda, esikohta jagasid Vändra ja Kilingi-Nõmme gümnaasium. Vändra kooli eest võistlesid Vardo Trepp, Mart-Anton Vendelin ja Jargo Pert ning neid õpetasid Zoja Juuremaa ja Väino Külvi. Kilingi-Nõmme gümnaasiumi au kaitsesid Robert Tõnisson, Joonas Välja ja Allan Rist ning kaasa aitasid õpetajad Anne Aasamets ja Helle Õige.

Kolmanda koha pälvis Tihemetsa põhikooli kolmik Ats Kaldma, Hendrik Raid ja Jennifer Raal, õpetas neid Tarmo Karon.

Peastarvutamises olid tublimad viiendikest Sander Saarpere (Kilingi-Nõmme), Urmas Raude (Juurikaru) ja Marten Vainult (Jõõpre), kuuendatest klassidest Madis Steinberg (Vändra) ja George-Mario Šavõrin (Sauga) ning 7. klassidest Marge Maruse (Tõstamaa) ja Robert Tõnisson (Kilingi-Nõmme).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles