Talve naasmine viis autod kraavi

Pärnu Postimees
Copy
Täna hommikul olid teeolud kõikjal Eestis talvised.
Täna hommikul olid teeolud kõikjal Eestis talvised. Foto: Meelis Meilbaum

Täna maha sadanud lumega on Pärnumaa teedel juhtunud mitu kergemat liiklusõnnetust, milles inimesed pole õnneks viga saanud.

Politseile oli ennelõunaks antud teada kahest õnnetusest: kella 10 paiku sõitis Saarde vallas Tihemetsas Valga–Uulu maanteel teelt välja sõiduauro Subaru, mille roolis oli 30aastane naine. Sohver viga ei saanud.

Samuti anti politsele teada kraavi sõitnud autost Tori vallas Lemmetsa külas. Sealgi jäid inimesed terveks.

Teelt välja sõitnud autodest võib leida pilte somestki. Tegemist on juhtumitega, kus autosolijad on pääsenud vigastusteta. Plekimõlkimisjuhtumite ja kraavisõitudega tegelemine jääb kindlustusfirmade töömaile, aga operatiivset infot täna juhtunud õnnetuste arvu kohta liikluskindlustusfondil veel pole.

Täna hommikul olid teeolud kõikjal Eestis talvised. Maanteed olid lõiguti täiesti lumised või lumesegused vaid sõiduradade vahel. Teetemperatuur jäi miinuspoolele ja teed olid jäised. Libedust esines põhimaanteedelgi. Nähtavus oli lumehoogude ja puhangulise tuule tõttu kohati piiratud.

Ilmaprognoosi kohaselt tuleb päeval muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool esineb lumehooge, võib ka tuisata. Tõenäoline on äike. Pärastlõunal sajuvõimalus väheneb. Teetemperatuur tõuseb päeval plussi ja suurem libedusoht kaob.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles