Põlev lodža ajas päästjad jalgele

Pärnu Postimees
Copy
Päästjad said väljakutse Pärnusse Papiniidu tänavale, kus elumaja kolmanda korruse aknast tuli suitsu. Pilt on illustratiivne.
Päästjad said väljakutse Pärnusse Papiniidu tänavale, kus elumaja kolmanda korruse aknast tuli suitsu. Pilt on illustratiivne. Foto: Madis Sinivee

Päästeameti Lääne regiooni Pärnumaa päästekomandod ruttasid eile ametikohustusi täitma nelja korral, neist kolmel väljakutsel Pärnu linnas ja korra Saarde vallas.

Kell 8.31 sõitsid päästjad Kilingi-Nõmme, kus sattus liiklusõnnetusse mootorrattur. Päästjad likvideerisid sõiduki süttimisohu, katsid teele valgunud õli absorbendiga ja puhastasid tänava avariijärgsetest tükkidest. 

Kilingi-Nõmmes käisid päästjad eemaldamas avariijärgset reostust.
Kilingi-Nõmmes käisid päästjad eemaldamas avariijärgset reostust. Foto: Päästeameti Kilingi-Nõmme päästekomando

Pärnust tuli esimene kõne häirekeskusele kell 16.21, kui teatati, et Pärnu linnas Papiniidu tänaval tuleb viiekorruselise maja kolmandalt korruselt suitsu ja karjub suitsuandur. Helistaja koputas suitseva korteri uksele, kuid keegi seda avama ei tulnud. Päästjate saabudes oli kogu kolmas korrus suitsuga täitunud. Korteriuks avati ja elamisest toodi välja sealt leitud inimene, kelle kiirabi kohalikku haiglasse toimetas. Korteris selgus, et tuld oli võtnud selle kinniehitatud rõdu, mis kiiresti kustutati. Tulekahju tekkepõhjus ei ole teada. Ruumide ventileerimine lõpetati kell 16.34.

Kell 18.22 teatati häirekeskusele Pärnus Savi tänaval toimunud liiklusõnnetusest, kus teele valgunud õli kaeti absorbendiga, koristati reostus ja vabastati sõidutee liikluseks.  

Kell 22.50 käisid päästjad Papsaare külas Pärnu-Lihula teel sõiduki rikke tõttu teele valgunud õlireostust koristamas.

Päästjad käisid Pärnu-Lihula maanteel õlireostust likvideerimas.
Päästjad käisid Pärnu-Lihula maanteel õlireostust likvideerimas. Foto: Jüri Looring
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles