Video ja galeriid ⟩ Pärnus sildus üle kahe aasta ristluslaev

Copy

Pärast kaheaastast vaheaega sildus Pärnu kesklinna kai ääres taas kruiisilaev Hebridean Sky, tuues suvepealinna ligemale 80 ristlusturisti.

Nagu tavaks saanud, tervitas peamiselt brittidest ja iirlastest koosnevat laevaliste seltskonda orkester Õnn Tuli Õuele. Reipad marsid ja valsid tõid laevalt mahatulijaile näole naeratuse ja nii mõnigi tegi punaselt vaibalt maha astudes ka mõne tantsusammu.

Laevaturistide maapealset tegevust plaaniva turismikorraldaja Viivika Orula jutu järgi pakutakse meritsi suvepealinna jõudnud reisisellidele ekskursioone Tamme talu ürdiaeda, Kurgjale, Viljandisse ja neile tutvustatakse Pärnutki.

Orula tõdes, et pärast pikka ristlusreiside pausi on siinsed giidid ennast taas vormi ajanud ja pakuvad huvilistele samu marsruute, mis enne koroonaviiruse tulekut.

Turismikorraldaja sõnutsi on kruiisituristide maapealse programmi korraldamine paras proovikivi, sest andmed selle kohta, kes kuhu minna tahab, saabuvad viimasel minutil.

“Hebridean Sky reisijate eksursioonisoovide arvud saime alles eile õhtul. Nende järgi tuleb organiseerida toitlustamine. Toitlustajad väärivad kiidusõnu, sest suudavad nii väikese etteteatamisajaga suuremate gruppide jaoks kõik vajaliku varuda,” ütles Orula.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles