Galerii Pärnu rannast avastati järjekordne lastele ohtlik atraktsioon

Copy

Kui nädala alguses piiras rannavalve Pärnu keskrannas asuva elevandikujulise liumäe ohutuslintidega, sest see oli muutunud ohtlikuks, siis nüüd avastati rannas veel teinegi väga kehvas seisukorras mänguala.

Toimetusega võttis ühendust lapsevanem Gedri, kes juba viiendat aastat suvitab lastega Pärnus. “Lapsele meeldib siin rannas üks kindel atraktsioon, kus saab köite peal ronida ja kollasest liumäest alla lasta,” rääkis pereisa, kelle sõnutsi laps mängiski täna ennelõunal seal.

Kuna liumägi tundus pereisale väga kulunud, läks ta seda lähemalt vaatama, et veenduda selle turvalisuses. Selgus, et see on nii halvas seisukorras, et vahetult enne allajõudmist on seal umbes viiesentimeetrine pragu, mis on läbi murdunud. “See on nagu fileerimismasin – kui mõni laps sealt alla laseb, siis ta võib oma poolest kannikast ilma jääda,” märkis Gedri.

Pereisa rääkis avastusest ka G4S rannavalvuritele, kes kohe piirasid ala ohutuslintidega. Rannavanem Mihkel Teder avaldas, et atraktsioonile linte ümber pannes nägid nad, et

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles