Päikesejänku tähistab juubelit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.lasteaedpaikesejanku.parnu.ee

Pärnu lasteaed Päikesejänku saab veebruari alguses 40aastaseks ning kutsub sünnipäevale nii praegusi kui kunagisi lasteaia kasvandikke ja töötajaid.


Teisipäeval on lapsevanemad oodatud kell 16 etenduvale muusikalile "Punamütsike", millele järgneb üllatuskontsert. Rühmade külastuse käigus esitletakse keskkonnakasvatuse teemakaste.



4. veebruaril kell 16 oodatakse lahtiste uste päevale lasteaia vilistlasi. Vilistlastele on esinemiseks vaba lava. Esinemissoovist palutakse lasteaeda teada anda.



5. veebruaril kell 13 kutsutakse külla kunagisi töötajaid. Osavõtust palutakse teatada telefonil 443 955 või e-posti aadressil lasteaed11@ hot.ee.



6. veebruaril on vastuvõtt Pärnu linnavalitsuse esindajatele, lasteaia hoolekogu liikmetele.



Lasteaed kandis varem nime Tallinna naha- ja jalatsitootmiskoondise Kommunaar Pärnu filiaali lastepäevakodu nr 9.



Päikesejänku on ainus Pärnu lasteaed, kus kõik rühmad tegutsevad "Hea alguse" metoodika põhimõttel, lähtudes lapsest ja õpetades mängukeskustes. Praegu on Päikesejänkus lapsi 117 ja töötajaid 35. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles