Vald premeeris rahvusvahelistel võistlustel häid tulemusi saavutanud sportlasi

Karl Hütt
, reporter
Copy
Kuigi Janek Õiglasel oli 2015. aastast auhinnakapis U23 vanuseklassi EM-pronksmedalgi, oli Münchenis kümnevõistluses 8346 punktiga teenitud pronks 28aastasele kergejõustiklasele esimene täiskasvanute tiitlivõistluste medal.
Kuigi Janek Õiglasel oli 2015. aastast auhinnakapis U23 vanuseklassi EM-pronksmedalgi, oli Münchenis kümnevõistluses 8346 punktiga teenitud pronks 28aastasele kergejõustiklasele esimene täiskasvanute tiitlivõistluste medal. Foto: Mihkel Maripuu

Põhja-Pärnumaa vallavalitsus otsustas premeerida kümnevõistleja Janek Õiglast Müncheni Euroopa meistrivõistlustel saavutatud pronksmedali eest 3000 euroga ja ammulaskur Teet Tagaperet 1000 euroga Gödollös maailmameistrivõistlustel pälvitud meeskondliku pronksi eest. 

“Kui tahate tippu jõuda, siis mulle tundub, et kõige parem kasvulava on Põhja-Pärnumaa vald,” ütles vallavanem Aivar Mäe. 

Peale Õiglase ja Tagapere on Põhja-Pärnumaa vallas sirgunud, kasvanud ja õppinud sellised sportlased, nagu näiteks jalgratturid Tanel Kangert ja Rein Taaramäe, olümpiavõitja Gerd Kanter, laskja Karina Kotkas, maadlejad Helary ja Mario Mägisalu, jalgpallurid Marco Lukka,  Rasmus Peetson. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles