Kaart Kahe silla jooks muudab liikluskorraldust

Copy
Jooksuüritus muudab Pärnus liikluskorraldust.
Jooksuüritus muudab Pärnus liikluskorraldust. Foto: Jüri Looring

Tuleval laupäeval ja pühapäeval Pärnu kesklinnas toimuv kahe silla jooks muudab märkimisväärselt piirkonna liikluskorraldust.

Võistluskeskuse ehitamise, sealhulgas stardi- ja finišiala korraldamise ja nädalavahetuse spordiüritustega on kinni Vee ja Akadeemia tänav. Nende sulgemise tõttu kulgeb kogu liiklus Ringi ja Laia tänava kaudu. Mõlema suuna ajutised bussipeatused on paigaldatud Laia tänava Kesklinna silla poolsesse otsa. Liini 18 bussid pööravad ümber Pärnu Keskuse parklas Apollo kino kõrval.

Nädalavahetusel on raskendatud kohalike elanike ligipääs Vallikääru kesklinnapoolsesse serva (Õhtu, Rüütli, Kalda tänav). Kohalikud pääsevad piirkonda Rüütli ja Akadeemia tänava ristmikult, kuid sõiduautoga liigelda ei ole Õhtu ja Kalda tänaval laupäeval 21-21.30 ja pühapäeval 12.30-14.30 võimalik. Korraldajad soovitavad autoga liikuma pääsemiseks parkida kohtades, mis jäävad elamukvartalist väljapoole või asuvad Õhtu põigu, Vana-Tallinna ja Rüütli tänava ääres.

Muudetud liikluskorraldus kehtib reedel kella 18st pühapäeval kella 17ni. Kesklinna sild suletakse pühapäeval stardi ajaks 11.45–12.15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles