Töötoas valmivad tervislikud toidud

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võililledest saab tervislikku toitu valmistada.
Võililledest saab tervislikku toitu valmistada. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Sügisel Pärnus koolitusi alustanud fütoterapeut Eve Soosalu juhendab kolmapäeval, 14. märtsil villa Artises juba viiendat lõhnavate koolituste sarja töötuba, seekord on teemaks tervislik toit ja seedimine.

„Et kevaditi on oluline puhastada organismi sinna talvega kogunenud jääkainetest, valmistatakse koolitaja juhendamisel seda protsessi toetav maarohi,“ tutvustas Viivika Orula villa Artisest.

Ravimtaimed on tervislikul toitumisel head abilised ja söödavatest „umbrohtudest“ saab valmistada isuäratavaid toite, neid retsepte jagab Eve Soosalu koolitusel.

Juttu tuleb veel antioksüdantidest ehk rohelistest jahudest.

Soosalu varasemates lõhnavate koolituste sarja töötubades on huvilistele antud võimalus valmistada ürtidest nii organismi tugevdavaid tinktuure kui just endale sobiv parfüüm, räägitud on sauna kasulikust mõjust ja selle efekti tugevdavatest taimedest.

Informatsiooni koolituse kohta leiab villa Artise kodulehelt.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles