Militaarvõistluse korraldaja: Päikesepaisteline ilm keeras kokku jama

Copy

Täna lõppes Lihula mõisamäel vaatemängulise finaaliga Kaitseliidu patrullvõistlus Sügistorm, mille võitis viiendat korda jutti Pärnumaa maleva Kikepera malevkonna meeskond.

Kaitseliidu patrullvõistluse Sügistorm finaali saatis ilus päikesepaisteline ilm, mis – nagu võistluse korraldaja, Kaitseliidu Lihula üksikkompanii pealik Reimo Reimer tunnistas – oli tegelikult halb, sest nemad lootsid tormist ja kehva ilma. Kuid juba võistluse esimene päev oli suhteliselt vihmavaene ning seejärel säras öösel täiskuu, nii et võistlejatel oli ilma suhtes kerge. “Seda imet ei ole meil tavaliselt juhtunud, nagu nimi ütleb, siis peab ikka torm ja jama olema,” tõdes Reimer muigelsui.

Ta lisas, et nad lükkasid küll võistlust nii hilja peale sügisesse kui võimalik, et soodustada selle toimumist kehva ilma ajal, aga nagu näha, siis ei läinud õnneks. Kuid see ei tähenda, et võistlejatel olnuks kerge, sest tegu on raske patrullvõistlusega, mis kestab 36 tundi ja kätkeb endas mitmesuguseid katsumusi. Jah, ka öösel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles