Somes ootamatu tähelepanu pälvinud leedulane tiirutab külasid pidi oma hobi pärast (3)

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Leedukas Saulius Zaura on võtnud eesmärgi pildistada üles kõik Baltimaade tuuleveskid ja teha neist kolmemõõtmelised kuvandid.
Leedukas Saulius Zaura on võtnud eesmärgi pildistada üles kõik Baltimaade tuuleveskid ja teha neist kolmemõõtmelised kuvandid. Foto: Saulius Zaura

Eelmisel nädalal halli Audiga ringi sõinud leedukas, kes pani kihama mitu Pärnumaaga seotud somegruppi, ei liigu siinsetel teedel sugugi kurjade mõtetega, nagu paljud veebiavarustes sõna võtnud kommentaatorid arvasid, vaid teostab Baltimaade kultuuripärandi säilitamiseks käsile võetud suurt digiprojekti.

“Loon 3D-galeriid tuuleveskitest. Kõik Leedu ja Läti tuulikud on mul juba üles pildistatud, nüüd olen ette võtnud Eesti omad,” selgitas kolmandat aastat tuuleveskeid fotografeeriv Saulius Zaura.

Seda, et tema fotosesessioonid sellist furoori tekitavad, ei osanud leedukas aimata. “Palun vabandust nendelt inimestelt, kellele mu tegevus näis kahtlane ja kes hakkasid muretsema. Oleksin võinud kohalikes meediakanalites ja somes oma plaanidest teada anda,” ütles Zaura.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles