Koduotsija Külast leitud Cash otsib omanikku

Merle Rallmann
, veebilehe toimetaja
Copy
Cash saabus varjupaika septembri lõpus.
Cash saabus varjupaika septembri lõpus. Foto: Pärnu loomade varjupaik

Pärnu loomade varjupaigas ootab kodupakkumist kollakasroheliste silmadega kassipoiss Cash.

Cash on noor ja jutukas kiisuhärra, kellele meeldib olla inimestega koos ja nautida paisid. Valge ja liivakarva kasukaga kassiisand toodi varjupaika Põhja-Pärnumaalt Suurejõelt 23. septembril ja kaks nädalat hiljem, kui kõik vajalikud protseduurid tehtud, jäi kodupakkumise ootele. Seni pole kiisu oma inimesele silma hakanud.

Noor kassipoiss sattus varjupaika Põhja-Pärnumaalt Suurejõe külast.
Noor kassipoiss sattus varjupaika Põhja-Pärnumaalt Suurejõe külast. Foto: Pärnu loomade varjupaik

Cash on varjupaigas vaktsineeritud ja kiibitud nind saanud parasiiditõrje. Nurrumootoriga tutvumiseks saab täita sooviavalduse varjupaiga kodulehel, helistades numbril 524 6705 või kirjutades parnu@varjupaik.ee.

Musta kassi kuu

Oktoober on Varjupaikade MTÜ varjupaikades musta kassi kuu ja sel puhul saab musta või mustvalge kassi koju tavapärase üheeurose loovutustasu eest. Pärnu varjupaigas on valida 14 musta või mustvalge miisu vahel.

Domino on üks neljateistkümnest musta kasukaga kassist, kes sel kuul loovutatakse koju sümboolse euro eest.
Domino on üks neljateistkümnest musta kasukaga kassist, kes sel kuul loovutatakse koju sümboolse euro eest. Foto: Mailiis Ollino

“Musta värvi kassid väärivad niisama palju tähelepanu ja armastust nagu iga teine kass. Kahjuks näitab statistika, et varjupaikades ootavad just nemad kõige kauem oma kodu,” rääkis Varjupaikade MTÜ kommunikatsioonijuht Anni-Anete Mõisamaa ja märkis, et kass on kaaslane ja pereliige pikaks ajaks. “Looma võtmisel tuleks lähtuda pigem tema iseloomust kui välimusest.”

Oktoobris on Miisu loovutustasu üks euro.
Oktoobris on Miisu loovutustasu üks euro. Foto: Mailiis Ollino
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles