Saardes paluti aukohale hariduse sõbrad ja õpetajad

Copy
Saarde valla aasta haridustöötajaid tänati laupäeval Kilingi-Nõmme klubis toimunud pidulikul üritusel.
Saarde valla aasta haridustöötajaid tänati laupäeval Kilingi-Nõmme klubis toimunud pidulikul üritusel. Foto: Kalju Sarapu

Saarde vallavanem Külli Karu koos humanitaarnõuniku Andy Tilgaga ulatas tänukäe aasta haridustöötajatele, kes olid palutud laupäeval Kilingi-Nõmme klubisse õpetajate päeva vastuvõtule. Kutsetööle pühendatud pedagoogide kõrval selgusid ka hariduse sõbrad, kelleks Kilingi-Nõmme gümnaasiumi esitas laste koolivälise aja mitmekesistaja Raili Lillelehe ja Surju põhikool bussijuhi Armand Kielase.

Kunstihuviga Raili Lilleleht meisterdab kaarte ja karpe, õmbleb, tegeleb keraamika ja joogaga ning jagab oskusi noorte suvistes loovuslaagrites ja ringijuhendajana, kaasates kogukonda.

Surju kooli bussijuht Armand Kielas alustab tööpäeva varahommikul Kikepera raba äärest, kus esimesed õpilased "terega!" salongi sisenevad ning roolijaga vestlusesse satuvad. Tutvustuses märgiti, et Kielas õpetab lapsi liikluses käituma, pöörab tähelepanu helkuri kandmisele, selgitab, kuidas turvaliselt teed ületada ja jagab ühissõidukis olemie õpetusi.

Tagasi üles