Parempoolsed kinnitavad Pärnumaalgi kanda

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Vastses Pärnu Postimehe taskuhäälingu saates selgitas Parempoolsete vaateid erakonna esimees Lavly Perling, teda küsitles arvamustoimetaja Raido Keskküla.
Vastses Pärnu Postimehe taskuhäälingu saates selgitas Parempoolsete vaateid erakonna esimees Lavly Perling, teda küsitles arvamustoimetaja Raido Keskküla. Foto: Urmas Luik

Eesti kõige uuema erakonna Parempoolsete juhtivad poliitikud sõidavad neil päevil möödas Eestit ringi, et pidada plaani, kuidas minna vastu valimistele ja kohtuda oma inimestega eri ringkondades. Pärnut väisas hiljuti erakonna esimees Lavly Perling, kelle väitel on Pärnus ja Pärnumaal erakonna liikmed täiesti olemas. Oktoobri lõpu seisuga olevat see arv siin mail kahekohaline ja neid tuleb Perlingu jutu kohaselt juurde.

Konkreetseid nimesid polnud erakonna esimees veel valmis tutvustama, kuid arvas, et vast novembrikuu jooksul saab selles asjas suuremat selgust. Töö valimisnimekirjade koostamisega käib.

Erakond Parempoolsed plaanib märtsis toimuvatele riigikogu valimistele minna täisnimekirjaga ja siht on jõuda parlamenti. Paraku jääb Parempoolsete reiting küsitluste kohaselt praegu alla ühe protsendi, mis väga suurt lootust ei anna. Samal ajal registreeriti erakond alles oktoobri alguses ja valimiskampaaniadki pole veel käima läinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles