Veeavarii halvas koolide ja noortekeskuse töö

Annika Auväärt
Copy
Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi põranda all lõhkes veetoru. 
Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi põranda all lõhkes veetoru. Foto: Eero Vabamägi

Pärnu täiskasvanute gümnaasium, Pärnu vabakool ja samas kompleksis asuv noorte vabaajakeskus on täna veeavarii tõttu suletud.

Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi majandusjuht Aivar Brant selgitas, et kolmapäeva õhtul kuulis üks õpetajatest arvutiklassi põranda all vee vulisemist, toru oli purunenud. Reageeriti kiirelt ja vesi keerati kogu kompleksis kinni.

Pärnu Vee tehnilise teeninduse juht Roman Vaba ütles, et kuna tegu on kinnistu peal oleva lekkega, said nemad üksnes vee kinni keerata. Kuna hoones on ringistatud torustikud, siis teisi ümberkaudseid kinnistuid Noorte väljak 2 rike ei puuduta.

Tänaseks on põrand üles võetud ja parandustööd käivad. Brant märkis, et tegemist on vana majaga ning taoliste kõpitsemistega on harjutud. “Loodame täna korda saada, abivalmid Pärnu firmad tulid kiirelt appi,” ütles ta. “Peale veearve, mis tõenäoliselt tuleb suurem, pole hullu midagi.”

Koduõppel olemist on viimastel aastatel usinalt harjutatud, selle kiire korraldamine raskusi ei valmistanud. Sedasama nentis Pärnu vabakooli direktor Ilona Must.

Pärnu noorte vabaajakeskus on täna suletud ja seal täna olema pidanud seksuoloog Kristina Birk-Vellemaa koolitus toimub Audru noortekeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles