Linnavalitsus korraldab elanike rahulolu uuringu

Pärnu Postimees
Copy
Uuring toimub veebiküsitlusena.
Uuring toimub veebiküsitlusena. Foto: Dominic Lipinski/PA Wire/Press Association Images/Scanpix

Pärnu linnavalitsus korraldab koos uuringufirmaga RAIT Faktum & Ariko elanike rahulolu uuringu, millega kogutakse hinnanguid elukeskkonna ja linnavalitsuse pakutavate teenuste kohta.

Linnavalitsuse arenguosakonna juhataja Lea Kalda ütles, et omavalitsusel on väga oluline koguda elanike tagasisidet ja arvamusi elukeskkonna kohta ja hinnata rahulolu osutavate teenustega. “Küsitlusel saadud arvamusi kasutame teenuste parendamisel,” lausus ta.

Uuringu tarvis koostas RAIT Faktum & Ariko valimi, kuhu kuuluvad elanikud vanuses 16–80 aastat. Valimi puhul arvestati vastajate sugu, vanust, tegevusala, elukohta keskuslinnas või osavallas ja muid sotsiaaldemograafilisi tegureid.

Kalda jutu järgi on lõppvalimi vastajate arvuks kavandatud 800. Meilitsi pöördumine palvega küsimustikule vastata saadeti palju suuremale hulgale Pärnu elanikest: kirja sai ligemale 4200 inimest.

Uuring toimub veebiküsitlusena. Kirja palvega küsitluses osaleda saadab välja RAIT Faktum & Ariko ja see läheb teele meiliaadressilt mirjam.petti@raitgroup.com.

Rahulolu-uuringu on linnavalitsus teinud 2002., 2012. ja 2019. aastalgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles