Keerulise saatusega Suur Papa soovib leida kodusoojust

Karl Hütt
, reporter
Copy
Suur Papa.
Suur Papa. Foto: Pärnu loomade varjupaik

Pärnu loomade varjupaigas ootab kodu Suur Papa, kes möödunud aastal pääses kohutavast koeravabrikust, seetõttu ei ole sel koeral kunagi olnud hoolivat peremeest. 

Raskest minevikust hoolimata ei ole Papa kaotanud elurõõmu ega usaldust inimeste vastu. Papa on suur ja vahva kollilaadne koer, kellel vanust arvatavasti üle 13 aasta. Ta on väga sõbralik ja rahumeelne vanahärra, kes alatihti näitab enda mängulist ja kutsikameelset pooltki. Suur Papa on ehe näide sellest, et vanus on kõigest number.

Suurele Papale sobib rahulik ja soe kodu, eelistatult sooviks ta maja, mis on aiaga ümbritsetud, et tal oleks oma mõnus õueala, kus rahulikult asju ajada. Aga kindlasti soovib ta ka toas olla. 

Kuna Papa on pime – ta näeb ilmselt vaid mõningat liikumist ja varje –, võiks uus kodu olla selline, kus ei peaks käima palju treppidest. Papa ei lase end nägemisprobleemidest eriti häirida, kuid kindlasti vajab ta jalutuskäikudel inimese suunamist.

Papa on kiibitud, vaktsineeritud ja valmis uude koju minema. 

Varjupaikade MTÜ tähistab taas novembris 5+ koerte kuud, mil julgustab inimesi andma uut võimalust väärikas eas koertele. 

Lisainfot varjupaiga loomade kohta saab küsida meiliaadressil parnu@varjupaik.ee ja telefonitsi 524 6705. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles