Pärnu spordikeskuse juhi kohalt Türi vallavalitsusse tööle läinud Riho Tipp pani uue ameti kahe nädala pärast maha

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
See, kuidas sporti kureeriva abilinnapea Varje Tipu abikaasa Riho Tipp (paremal) valiti konkursiga majanduse abilinnapea Mart Järviku alluvusse viidud uut spordikeskust juhtima, tekitas küsimuse, kas selline vangerdus vaid näis aus või oli seda ka tegelikult.
See, kuidas sporti kureeriva abilinnapea Varje Tipu abikaasa Riho Tipp (paremal) valiti konkursiga majanduse abilinnapea Mart Järviku alluvusse viidud uut spordikeskust juhtima, tekitas küsimuse, kas selline vangerdus vaid näis aus või oli seda ka tegelikult. Foto: Pärnu Postimees

Pärast Pärnu spordikeskuse juhataja kohalt ootamatut lahkumist eelmise kuu lõpus Türi vallavalitsuse majandusosakonna juhi ametisse asunud Riho Tipp pani selle pärast kahenädalast töölkäimist maha.

Riho Tipult Pärnu Postimehel kommnetaari küsida ei õnnestunud. Tema abikaasa Varje Tipp ütles, et uuest ametist loobumise põhjus oli isiklikku ja perekondlikku laadi.

“See oli meie ühine otsus,” ütles Varje Tipp, kelle hinnangul on tema abikaasale ajakirjanduses viimase paari aasta jooksul kõvasti liiga tehtud. “Tema tööd tunnustatakse väljaspool Pärnut igal pool. Kui keegi püüab temast mingisugust kolli teha, siis tehku edasi. Tema südametunnistusel on töökus, ausus, kohusetundlikkus.”

Türi vallavalitsuse pressiesindaja Silvi Lukjanov kinnitas samuti, et Riho Tipp pani uue ameti maha isiklikel põhjustel.

“Riho Tipu tööga oldi väga rahul ja töölt lahkumise soov oli kõigile üllatus,” lausus Lukjanov, kelle sõnade järgi uuriti Tipult, kas ta võiks meelt muuta ja ametisse jääda.

Enne Türi vallavalitsusse tööle asumist oli Riho Tipp ligemale kaks aastat Pärnu spordikeskuse juht, alludes toona Pärnu võimukoalitsioonis majanduse abilinnapeale Mart Järvikule (EKRE), kes oli tema valdkonna kureerija Türi vallavalitsuseski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles