Külakohvik pääses Eesti tippsöögikohtade sekka

Kati Saagim
, vastutav veebilehe toimetaja
Copy
Lindi Vana Kooli kohviku perenaine Anneli Koppel arvab, et nad paistsid hindajatele silma personaalse teeninduse ja hea söögiga.
Lindi Vana Kooli kohviku perenaine Anneli Koppel arvab, et nad paistsid hindajatele silma personaalse teeninduse ja hea söögiga. Foto: Urmas Luik/Pärnu Postimees

Põhjamaade restoranide teejuhi White Guide valikusse pääses järgmiseks aastaks 150 Eesti söögikohta, neist kümme Pärnumaalt. Kui nimistusse jõudnud kodukandi restoranidest on mitu juba varasemast tuntud, siis suure üllatusena leiab listist Lindi küla kohviku.

White Guide’is hinnatakse restorani toitu, jooke, teenindust ja atmosfääri, eripära ja kvaliteeti. Toidul on siiski suurim mõju lõppskoori kujunemisel.

Parimate hulka valitud Pärnu söögikohtadest pälvisid hinnangu “kõrgtase” Raimond (73 punkti), Pastoraat (68 punkti) ja Mon Ami (67 punkti). Väga heaks nimetati Villa Ammende (65 punkti), kohvik Supelsaksad (61 punkti) ja Villa Wesset (60 punkti). Veel on listis Lindi Vana Kooli kohvik, Kastrul, Groot ja Tõstamaa Meierei restoran, kes kõik saavutasid taseme “soovitatud”.

Söögikoht 300 inimesega Lindi külas ei pruugi näida kaua kestva äriideena. Tunnustuse pälvinud Vana Kooli kohviku perenaine Anneli Koppel tõdes, et väikeasulas söögikohta pidada ongi raske, nõudes põhjalikku planeerimist ja nuputamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles