Annetustalgutel saab aidata seitset kodukandi ettevõtmist

Kati Saagim
, vastutav veebilehe toimetaja
Copy
Punase Risti Pärnumaa selts kogub sõjapõgenikele köögitarbeid ja kodumasinaid.
Punase Risti Pärnumaa selts kogub sõjapõgenikele köögitarbeid ja kodumasinaid. Foto: Urmas Luik

Vabaühenduste liidu eestvõttel toimuvad homme neljandad üle-eestilised annetamistalgud, mille raames koguvad vabaühendused annetusi, et lahendada ühiskondlikke probleeme. Kodumaakonnas saab toetada seitset algatust.

Punase Risti Pärnumaa selts kogub raha ja esemeannetusi siin kandis elu alustavatele Ukraina peredele, et aidata neil soetada kõikvõimalikke köögitarbeid ja kodumasinaid. Kogumispunkt on suvepealinnas avatud homme 11–19 Tallinna maantee 2.

Oodatud on uued ja uueväärsed potid, pannid, taldrikud, kausid ja muud köögitarbed ja väiksemad töökorras kodumasinad, näiteks veekeedukannud, röstrid, mikserid.

Pärnumaa vaegkuulataje ühing kogub raha, et kodumaakonda tuleks kuulmisbuss, kus huvilistel on võimalik testida oma kuulmise taset. Toetada saab neid veebiaadressil armastanaidata.ee

Amanita töökeskus palub heade inimeste abi, soetamaks uus laserpink, et vähenenud töövõimega inimesed saaksid seda kasutada puidu, vineeri ja spooni jääkidest esemete valmistamiseks. Kõige parem viis keskust toetada on teha ost nende e-poest.

MTÜ Pärnu Naiste Tugikeskus kogub annetusi lähisuhtevägivalla all kannatavate või suhtest väljunud emadele ja lastele ühistegevuseks. Annetamise kohta leiab rohkem infot nende kodulehelt. 

Eesti vähihaigete laste vanemate liit kogub mänguasju vähihaigetele lastele koostöös Karupoeg Puhhi kauplustega. Pärnus on annetuskast üleval Lai 5 poes.

JCI Estonia ehk Eesti ettevõtlike noorte koda on kogunud kokku laste kingisoovid ja otsib nüüd heategijaid, kes aitaksid täita laste jõulusoovid. Rohkem teavet leiab joulupuu.jci.ee.

MTÜ Elame Veel toob vaheldust hooldekodu elanike päevadesse. Selle aasta lõpuks on mittetulundusühing korraldanud umbes 40 väljasõitu, millest osa saanud paarsada hooldekodu elanikku ja mõnikümmend töötajat kõikjalt Eestist. Et väljasõidud jätkuksid, vajatakse heategijate abi. Annetusi oodatakse elameveel.ee kodulehe kaudu.

Lisainfot annetamise kohta leiab talgukaardilt annetamistalgud.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles