Streik peatab rongiühenduse Pärnuga

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn-Pärnu reisirong.
Tallinn-Pärnu reisirong. Foto: Ants Liigus

Seoses neljapäeval, 8. märtsil toimuva raudteelaste streigiga praeguste plaanide kohaselt Pärnu-Tallinna liinil rongiühendust ei toimu.

Sõiduplaani kohaselt väljuvad rongid tavapäraselt Tallinnast Pärnu suunal kell 6.54 ja 17.26 ning Pärnust Tallinna 7.14 ja 17.11.

Diiselrongidega sõitjaid üle-eestiliselt teenindav Edelaraudtee planeerib 8. märtsil tavapärase 36 reisi asemel käiku anda vähemalt 16 reisi, Pärnu suunal toimuvaid reise nende hulgas pole.

Edelaraudtee kommunikatsioonijuhi Kersti Gorstovi sõnade järgi teeb ettevõte endast kõik oleneva, et rongiliiklus 8. märtsil toimiks. "Suhtume haridustöötajate toetusstreiki mõistvalt. Samas on reisirongiliiklus seaduse järgi elutähtis teenus, mille toimivus tuleb tagada toetusstreigi ajalgi. Seetõttu planeerib Edelaraudtee streigi päeval teha endast oleneva, et võimaldada meie sõitjatel ligipääs töö- ja elukohtadele,“ kommenteeris Kersti Gorstov.

Ettevõtte kommunikatsioonijuht toonitas, et kuna streigi täpsemad asjaolud selguvad ametühingute poolt alles vahetult enne streigi algust, võib 8. märtsiks planeeritud sõidugraafikus tulla ette muudatusi. „Palume sõitjatelt mõistvat suhtumist,“ ütles Kersti Gorstov.

Täpsem info Edelaraudtee 8. märtsi sõiduplaani kohta on väljas ettevõtte kodulehel, mille kaudu edastatakse jooksvalt infot võimalike muudatuste korral. Homme annab kogu päeva vältel täpsustatud teavet m.edel.ee veebileht, mis on optimeeritud nutitelefoni jaoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles