Keerulised ilmaolud pole raskeid õnnetusi põhjustanud

Pärnu Postimees
Copy
Transpordiamet soovitab sõidukijuhtidel hoida tavapärasemast suuremat pikivahet, mis annab ohuolukorras hädavajalikku lisaaega.
Transpordiamet soovitab sõidukijuhtidel hoida tavapärasemast suuremat pikivahet, mis annab ohuolukorras hädavajalikku lisaaega. Foto: Kristjan Teedema

Täna pärastlõunal enne kella kahte oli Pärnu-Jaagupi lähistel libedate teeolude tõttu veoauto teelt välja sõitnud. Õnnetuses ei saanud inimesed vigastada.

Politsei- ja piirivalveameti kommunikatsioonispetsialisti Anu Villmanni andmeil pole rohkem teateid liiklusõnnetuste kohta Pärnumaalt tulnud.

Tihedamat lumesadu on oodata Lääne- ja Põhja-Eestis. Saartel sajab ka lörtsi ja valitseb jäävihma oht. Õhu- ja teetemperatuur jääb mandril miinuspoolele, saartel ja läänerannikul kõigub nulli lähedal.

Transpordiamet soovitab sõidukijuhtidel hoida tavapärasemast suuremat pikivahet, mis annab ohuolukorras hädavajalikku lisaaega.

Veidi enne Pärnumaa piiri Enge kandis olid teeolud kohati üsna lumised.
Veidi enne Pärnumaa piiri Enge kandis olid teeolud kohati üsna lumised. Foto: Tarktee.ee

Liiklusjärelevalvekeskus tuletab meelde, et enne sõidu alustamist tuleb sõiduk korralikult lumest puhastada. Esiklaasi väikese vaateava kraapimisest jääb väheks. Samuti tuleks arvestada, et sihtkohta jõudmine võtab tavapärasest rohkem aega. Tähelepanelikud peaksid autojuhid olema jalakäijate läheduseski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles