Kohalik kampaaniat tegevale poliitikule: Tehke see tee ära ja siis vaatame!

Sirle Matt
, reporter
Copy
Laupäeval tegid Reformierakonna parlamendikandidaadid kampaaniat Pärnu-Jaagupis Grossi poe juures. 
Laupäeval tegid Reformierakonna parlamendikandidaadid kampaaniat Pärnu-Jaagupis Grossi poe juures. Foto: Urmas Luik

Laupäeva keskpäeval püüdsid Pärnu-Jaagupis Grossi poe ees inimeste tähelepanu Reformierakonna parlamendikandidaadid, kes jutulesaamiseks pakkusid möödujatele pannkooke.

Kauplusesse suunduv mees reformikate pannkooki ei taha, aga pakutud kommid võtab küll vastu. „Mul on väikesed nokad kodus,” seletab ta. Järgmine poekülastaja võtab koguni 20 kommi, sest kodus ootab lapse sünnipäevaseltskond.

Kes möödujatest pannkoogist keeldub, sellele sokutab Pärnu abilinnapea Irina Talviste erakonna sümboolikaga riidest poekoti või riigikogu liige Toomas Kivimägi pastaka soovitusega „Hea ristsõna teha”.

Rahandusminister Annely Akkermanniga peab diskussiooni mees, kes tahab vaskpööret. Selgub, et jutt käib siiski Tallinna–Pärnu maantee neljarealiseks ehitamisest ja sellest, et Libatses on väga keeruline Pärnu poole vasakpööret sooritada. Miniser teatab seepeale, et teelõigu ehitamine on töös, aga ta ei tea peast öelda tähtaega. Kaasvestleja teatab seepeale, et külarahvas on juba kümme aastat kuulnud, et töös on. Minister küsib uskmatult telefoninumbri, et talle ehituse aeg hiljem teada anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles