Pärnu hakkab gümnaasiumi hõbemedaliga lõpetajaid premeerima

Pärnu Postimees
Copy
Pärnus hakatakse peale kuldmedaliga lõpetanud gümnasistide tunnustama ka kooli hõbemedaliga lõpetajaid. Foto on illustreeriv. 
Pärnus hakatakse peale kuldmedaliga lõpetanud gümnasistide tunnustama ka kooli hõbemedaliga lõpetajaid. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik/Pärnu Postimees

Pärnu linnavalitsus muutis linna õpilaspreemiate määramise korda, lisades premeeritavate hulka gümnaasiumi hõbemedaliga lõpetajad ja pöörates rohkem tähelepanu kohandatud õppe toel aasta jooksul enim edenenud õpilastele.

Seni premeeris Pärnu linn üksnes gümnaasiumi kuldmedaliga lõpetajaid, keda oli eelmisel õppeaastal 25.

“Tihti olid vahed üsna väikesed. Nüüd on võimalik andekaid õpilasi rohkem tunnustada,” ütles abilinnapea Ene Täht.

Hõbemedaliga gümnaasiumi lõpetajaid oli eelmisel õppeaastal Pärnu linnas 26.

Aasta edenejaks tunnistati varem õpilane, kelle arengus on õppeaasta jooksul toimunud eriliselt märgatavad positiivsed muutused. Nüüdsest saab selle tiitli õpilane, kelle õppetöö korraldamisel on lähtutud kaasava hariduse põhimõtetest ja kes on saavutanud kohandatud õppe toel käesoleval õppeaastal oma arengus eriliselt märgatavaid positiivseid tulemusi.

“Tegime korra selgemaks. Varemgi oli see kategooria hariduslike erivajadustega õpilastele mõeldud, kuid tekst andis võimaluse ka teisiti tõlgendada,” selgitas Täht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles