Pärnumaalane jõudis maineka majandusajakirja edetabelisse

Kati Saagim
, vastutav veebilehe toimetaja
Copy
Läänerannast pärit Madis Lehtmets valiti 30 edukama kuni 30aastase Euroopa noore hulka.
Läänerannast pärit Madis Lehtmets valiti 30 edukama kuni 30aastase Euroopa noore hulka. Foto: Sille Annuk/Tartu Postimees

USA majandusajakiri Forbes valis 30 Euroopa edukaima noore hulka Pärnumaalt pärit tarkvaraarendaja Madis Lehtmetsa.

Lehtmets pälvis tunnustuse tööstuse ja tootmise valdkonnas, olles üks Remato ehitustarkvara loojatest.

Tarkvara aitab ehitusettevõtetel säästa aega ja raha, viies kõik paberil ja Excelis olevad protsessid internetti. Näiteks saavad ehitajad äpist vaadata, mida nad konkreetsel päeval tegema peavad. Töötajad panevad samas keskkonnas töötundide arvestamiseks käima taimeri ja tööpäeva lõpus märgivad ruutmeetrid, mille nad jõudsid ära teha, või lisavad tehtud tööst foto. Nii aitab rakendus arvet pidada varade, tööriistade, projektide ja eelarvete üle.

Tarkvara kasutatakse näiteks Eestis, Soomes, Rootsis, Lätis, Leedus, Ühendkuningriigis, Lõuna-Aafrika Vabariigis ja Kanadas.

Veebruari alguses teatas Lehtmets oma sotsiaalmeediakontol, et lahkub Remato juhi positsioonilt ja annab tegevjuhi teatepulga üle Ranno Käomägile.

“Ma ei hakka siinkohal väga detailidesse laskuma, kuid peamine põhjus on see, et ma olen läbi põlenud ja tundsin, et vajan elult midagi muud. Otsuse tegemine ei olnud kerge, kuid vajalik. Ja ärge saage minust valesti aru: see on positiivne muutus,” kirjutas Läänerannast pärit Lehtmets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles