Pärnu haridusosakonda hakkab juhtima endine Kihnu kooli direktor

Kati Saagim
, vastutav veebilehe toimetaja
Copy
Jana Ruubel töötas viimati Kihnu kooli direktorina.
Jana Ruubel töötas viimati Kihnu kooli direktorina. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnavalitsuse haridusosakonna juhatajaks valiti Jana Ruubel, kes alustab sellel ametikohal tööd 17. aprillist.

Haridusosakonna juhatajaks kandideeris kaheksa inimest. “Lõpliku otsuse langetas komisjon Jana Ruubeli kasuks, sest kandidaadi haridus, varasem töökogemus ja iseloomuomadused lubavad täita haridusosakonna juhataja teenistusülesandeid parimal võimalikul moel,” ütles linnavalitsuse personalijuht Teele Õismets. “Jana on väga hea varasema valdkondliku kogemusega nii haridusasutuse juhtimises kui koostöövõrgustikega toimetamises.” 

Ruubel on lõpetanud Tartu ülikooli Pärnu kolledži ärijuhtimise magistrina ja töötas viimati Kihnu kooli direktorina. Enne seda on ta olnud noorsootöö spetsialist, õpetaja, EASi turismiarenduskeskuse arenduskonsultant, Eesti maaturismi projektijuht ja juhtinud eraettevõtteid.

Ruubel iseloomustas ennast avatud suhtlejana, kes peab lugu töötamisest nii meeskonnas kui üksinda. Töökeskkonnas väärtustab ta eelkõige kaasatust, usaldust, vastutust ja järjepidevat arengut. “Töötama motiveerib eesmärkide saavutamine, olgu selleks mõne uue projekti algatamine või siirad naerusuised lapsed nautimas põnevaid tegevusi,” märkis Ruubel.

Kuni Ruubeli tööleasumiseni täidab haridusosakonna juhtaja ülesandeid kaasava hariduse peaspetsialist Aive Aru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles