Segadust tekitanud parkimiskorraldus kehtis vaid päeva (3)

Karl Hütt
, reporter
Copy
Autojuhte, kes parkisid autot nii, nagu seda selles kogu aeg tehtud on, ootas eile kojamehe vahel rikkumise teavitus. Täna on vanaviisi parkimine jälle lubatud.
Autojuhte, kes parkisid autot nii, nagu seda selles kogu aeg tehtud on, ootas eile kojamehe vahel rikkumise teavitus. Täna on vanaviisi parkimine jälle lubatud. Foto: Erakogu

Eile said paljud autoomanikud üllatuse osaliseks, kui parkisid oma masina Pärnus tavapärasesse kohta harjumuspärasel viisil ja leidsid hiljem auto kojamehe vahelt kollase lipiku teavitusega rikkumise kohta: auto on seadusvastaselt pargitud.

Kui siiani oli nendes kohtades pargitud sõiduteega risti, siis järsku nõuti autode parkimist sõiduteega paralleelselt.

Tänaseks on aga kõik jälle vanaviisi: neljarattalisi pargitakse nii, nagu seda nendes kohtades kogu aeg on tehtud ja enam keegi nendes kohtades valesti parkimist ette ei heida.

Kollase lipiku leidsid oma sõiduki kojamehe vahel tuules lehvimast need, kes parkisid oma masina Hommiku tänavale, ninaga Vaarika ööklubist üle tee asuva äri- ja kortermaja suunas. Samasugune segadus oli terve päeva Munga tänaval, kus asuvad söögikohad ja paljud bürood.

Paljudele autojuhtidele jäi selgusetuks, mille vastu nad on eksinud, sest juba aastaid on nad oma masinat just nõnda nendes kohtades parkinud. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles