Kutsehariduskeskusele ja täiskasvanute gümnaasiumile leiti juht

PP
Copy
Anneli Entson.
Anneli Entson. Foto: Erakogu

Haridus- ja teadusministeeriumi korraldatud konkursi Pärnumaa kutsehariduskeskuse (PKHK) ja Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi juhi kohale võitis Anneli Entson, kes pikka aega on töötanud Eesti tööandjate keskliidu haridusnõunikuna.

“Mul on rõõm ja au liituda nende meeskonnaga, et koos arendada koolide pakutavaid õppimisvõimalusi, et õppekavad oleksid ägedad ning annaksid vajalikud teadmised ja oskused edasiõppimiseks ja edukaks töötamiseks,” märkis Entson. 

Entson on tegutsenud aastaid Eesti personalijuhtimise ühingu PARE kutsekomisjonis, olnud Eesti hariduse kvaliteediagentuuri kutse- ja kõrghariduse hindamisnõukogude liige, kuulunud Euroopa kutseõppe arenduskeskuse CEDEFOP laiendatud juhatusse ja haldusnõukokku. Varasemasse perioodi jääb pikaaegne töö riigikogu esimehe nõunikuna. Entson on lõpetanud Tallinna pedagoogikaülikooli.

Kahe õppeasutuse ühise direktori ametikohale oli 13 kandidaati. Soovijaid hindas komisjon, kuhu peale ministeeriumi esindajate kuulusid Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi hoolekogu, PKHK nõunike kogu ja kutseõppeasutuste juhtide esindajad.

Uut direktorit hakati otsima, sest pikaaegne koolijuht Riina Müürsepp on otsustanud pärast lõppevat õppeaastat pensionile minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles