Supeluse tänav muutub suveks autovabaks (1)

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Pärnu Supeluse tänav täitub suvel eri sündmustega.
Pärnu Supeluse tänav täitub suvel eri sündmustega. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu kesklinnast randa viiv Supeluse tänav muutub 1. juunist 28. augustini autovabaks ja ettevõtted avavad seal hooajalised terrassid, kus nädala teisel poolel kontserte korraldatakse.

Tänavale pannakse 31. mail mootorsõidukite liikumist keelavad märgid ja füüsilised tõkked, mis ei lase sõidukitel Supeluse tänaval alates tänava algusest kuni Supeluse 22ni liikuda. Aia ja Pärna tänava vahelised Karusselli–Nikolai tänava lõigud muudetakse ühesuunaliseks, neid on võimalik autoga läbida Aia tänava poolt.

Teine koht, kust kohalikud elanikud ja kaubaautod Supeluse tänavale pääsevad, on Roosi tänav Munamäe poolt. Pärast Supelust on Roosi tänaval tõke, Aia tänavalt Supelusse ei pääse.

Tammsaare puiesteel piiratakse Aia tänavast Supeluse tänava suunas sõidukiirust ja villa Wesseti juures muudetakse kaks sõidurada üheks, et Wesset saaks Tammsaare puiestee ääres istumisala laiendada.

Hooajalise laienduse kavatsevad Supeluse tänava ääres või oma hoovis samuti avada Karusselli puhvet, Miami Lounge, Poisi Eine ja Oliveri aiakohvik. Karusselli puhveti juures on karussell. Supeluse ja Roosi tänava nurgale püstitab villa Wesset kohviku koos terrassiga.

Kollane Karussell, Wesset ja Oliveri aiakohvik hakkavad suve teisel poolel korraldama oma terrassil kontserte ja DJ-õhtuid. 27. juunist 15. augustini toimuvad teisipäevaõhtuti Roosi tänava ja Supeluse tänava ristmiku juures folkkontserdid.

Valge Karussell korraldab juulis laupäeviti Supeluse vintaažiturgu. Supeluse aastalaat toimub 5. augusti südapäevast 6. augusti kella kaheni öösel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles