Politsei palub abi liiklusõnnetuse pealtnägijatelt

Pärnu Postimees
Copy
Politseiauto
Politseiauto Foto: Urmas Luik

Laupäeval veidi enne kella 15 sai Pärnus Riia maantee ja Vanapargi tänava ristmikul juhtunud liiklusõnnetuses viga jalgrattur, kes põrkas kokku sõiduautoga.

Pärnu politseijaoskonna välijuh Arvi Taela sõnutsi on esialgsetel andmetel teada, et elektrijalgrattaga sõitnud 56aastane mees liikus mööda Riia maanteed ja sõiduauto Audi, mille roolis oli 42aastane naine, tuli Vanapargi tänavalt ja oli ületamas Riia maantee ja Vanapargi tänava ristmikku.

“Jalgrattur sõitis autole otsa, kukkus ja sai viga. Ta viidi haiglasse ja on haiglaravil, tema vigastused ei ole eluohtlikud. Õnnetuse täpsemad asjaolud selgitame menetluses,” ütles Tael.

Esialgsetel andmetel oli rattur joobes.

Politsei palub õnnetuse asjaolude selgitamiseks pealtnägijate abi. Kes nägi, kuidas õnnetus juhtus, palutakse võtta ühendust Pärnu politseijaoskonnaga meiliaadressil erkki.vainult@politsei.ee või helistades telefonil 509 9531.

Politseile teadaolevalt nägi õnnetust pealt üks noorem mees, kes oli õnnetuspaiga juures jalgrattaga. Temalgi palutakse võimalusel politseiga ühendust võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles