Pärnumaa keskerakondlased ei ole esimehe valikul üksmeelsed (2)

Karl Hütt
, reporter
Copy
Keskerakonna Pärnumaa piirkonna juhatus.
Keskerakonna Pärnumaa piirkonna juhatus. Foto: Keskerakond

Septembris toimub Keskerakonna kongress, kus on oodata tihedat rebimist erakonna esimehe koha pärast. Pärnumaa piirkonna  juhatuse koosolek otsustas esitada kandidaadiks Tanel Kiige. Siiski ei tulnud otsus üksmeelselt. 

Keskerakonna Pärnumaa piirkonna juht Andrei Korobeinik avaldas veendumust, et Mihhail Kõlvarti ja Tanel Kiige valimisvõitlus on erakonnale kasulik ja sellega kaasnev debatt viib erakonda edasi olenemata sellest, kes saab esimeheks. “Tegin ettepaneku, et Pärnumaa piirkond võiks toetada mõlemat kandidaati Keskerakonna esimehe kohale, kuid piirkonna juhatus otsustas häälteenamusega toetada vaid Tanel Kiike,” selgitas Korobeinik.

Keskerakonna Pärnumaa piirkonna aseesimees Varje Tipp ütles, et erakond vajab tulevikku vaatavat ja laiapindset juhtimist ning seda suudab Tanel Kiik oma iseloomujoonte ja toetava meeskonnaga pakkuda. “Peaministri büroo juhi, kahekordse ministrina ja riigikogu fraktsiooni esimehena on Tanel end Eesti poliitika kõrgliigas tõestanud. Tal on piisavalt kogemusi pakkuda alternatiivi praegusele valitsusjuhile,” põhjendas Tipp.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles