Eraisiku algatus toetab päästeala lapsi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paarkümmend aastat päästjana töötanud Antti Lääts asutas SA Päästeala Laste Toetusfondi, et toetada päästeala ja -sündmustega kokku puutunud või kokku puutuvaid lapsi.

Lääne päästekeskuse Pärnu komando kutseline tuletõrjuja Antti Lääts asutas fondi oma teise raamatu “Päästjad – tänapäeva rüütlid” honorarist.

“Lapsed unustatakse tihtipeale ära, sest täiskasvanutel on miljon muud tegemist,” rääkis Lääts. “Fondist me raha jagama ei hakka, vaid proovime pakkuda lastele tegevust, mis tooks nad välja argipäevast, teha tutvuskäike päästevaldkonda, minna meelt lahutama veekeskusesse, teatrisse, võimalusel tasuda mõne huviringi eest, kutsuda igasuvisesse päästeala noortelaagrisse või mõnda huvilaagrisse.”

Fondi kaudu soovib selle asutaja toetada ka kolleegide ja päästeala töötajate lapsi, kes on sattunud majanduslikku kitsikusse või on neil erivajadusi.

Päästeala laste fondi sihtotstarbeline konto number 17003179798 on avatud Nordea pangas.

Hea tahtega inimesed saavad selle kaudu aidata lastele mõeldes teoks teha kodanikualgatuse häid ideid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles