Inglipuu täidab üle 100 kohaliku lapse soovi

Karl Hütt
, reporter
Copy
Vähekindlustatud pere laste soovide täitmiseks on 48s Maxima kaupluses inglipuu.
Vähekindlustatud pere laste soovide täitmiseks on 48s Maxima kaupluses inglipuu. Foto: Mailiis Ollino

Kuni 15. detsembrini vältava Inglipuu heategevuskampaaniaga kogutakse eestimaalaste abiga juba 14. korda jõulukinke vähekindlustatud perede lastele.

Maxima Eesti tegevjuhi Kristina Mustoneni sõnutsi on asjad, millest Pärnu lapsed unistavad, lihtsad. Palju soovitakse näiteks puldiautosid, maiustusi, arendavaid mänguasju, maalimistarbeid, kõrvaklappe, puslesid, nukke, kaisukarusid, plastiliini ja voolimissavi. “Keerulistel aegadel ei saa pered lubada endale ka meelelahutust ja seetõttu soovisid paljud lapsed kinkepileteid perega ühise aja veetmiseks mänguparkides või veekeskustes,” märkis Mustonen.

Tänavu soovitakse koguda 2353 kinki, neist 113 Pärnus. “Paljudele lastele on inglipuult saadud kink ainuke jõulukink ja seepärast on väga oluline, et laste soovid saaksid heade eestimaalaste abiga täidetud,” lisas Mustonen.

Selleks, et vähekindlustatud peredes kasvavate laste soovid täita, on kõikjal Eestis 48 Maximasse paigutatud puud, mille külge on riputatud laste soovidega inglikesed.

Inglikestel on kirjas lapse nimi, vanus ja kingisoov. Iga inimene, kes tunneb südames kutset teha head, saab võtta puult inglikese, osta sellel märgitud eseme ja viia koos inglikesega Maxima infoletti või kassasse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles