Koduotsija Kas Süsi veedab oma esimesed jõulud tõesti varjupaigas?

Merle Rallmann
, ajakirjanik
Copy
Süsi ootab kodu augustist saati.
Süsi ootab kodu augustist saati. Foto: Pärnumaa Kodutute Loomade Varjupaik

Süsi saabus Pärnumaa loomade varjupaika Audru osavallast Liiva külast tänavu suvel.

Kui Süsi 1. augustil varjupaika toodi, oli ta veel kassipoja mõõtu, neli ja pool kuud varjupaigas veetnud kiisutüdruk on selle ajaga kenasti kasvanud. Kassike ootab uut kodu 16. augustist saati.

Ehkki Süsil on kadestamisväärselt kohe kasukas, pole talle seni kodusoojust pakutud.

Musta kasuka järgi nime saanud miisu veel pisut pelgab inimesi, ent uudishimu saab hirmust tihtilugu võitu. Pärnumaa loomade varjupaiga juhataja Seyle Juss on kindel, et kassist saab uues kodus asja. «Väga väikeste lastega koju me teda ei soovita, sest ta ise vajab veel tegelemist. Küll sobib ta hästi kokku teiste kassidega,» rääkis Juss ja soovitas Süsi südame võitmiseks appi võtta kiisumaiused.

Süsil on mõnusalt pikk karv ja smaragdrohelised silmad.
Süsil on mõnusalt pikk karv ja smaragdrohelised silmad. Foto: Pärnumaa Pärnumaa Kodutute Loomade Varjupaik

Kuigi musta kassi on ajast aega peetud maagiliste võimetega nõiduslikuks olendiks, kinnitavad need, kel kodus musta värvi lemmik, et need nurrumootorid on samasugused armsad ja vahvad pereliikmed nagu kõik teist tooni kasukaga liigikaaslased.

Süsi on steriliseeritud, kiibitud, vaktsineeritud ja saanud parasiiditõrje. Kui soovite noorele kassitüdrukule kodu pakkuda, minge talle külla või uurige ​kassi kohta varjupaiga telefonil 524 6705 või meilitsi parnu@varjupaik.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles